Bine ati venit la Info Romani in UK

Welcome to our new website!

Bine ati venit in noua noastra casa: Informatii pentru Romani in UK sau mai pe scurt Info Romani.

De ce am hotarat sa ne mutam la aceasta noua adresa de web?

Raspunsul e simplu: pentru ca numele reflecta mai bine ceea ce vrem sa facem: sa informam cetatenii romani din Marea Britanie despre viata romanilor in UK si sa oferim sfaturi utile si bine documentate comunitatii romanesti din Marea Britanie.
Subiecte precum Brexit sau ce acte iti trebuie pentru a munci in UK, nasterea in UK sau cum sa-ti preschimbi permisul de conducere sau cum sa-ti faci un CV sunt baza acestui website informativ. Desi facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi informatii la zi si corecte acestea nu pot fi oferite decat cu caracter informativ. vom incerca sa o facem cat mai bine.
De asemenea, pentru a fi cat mai conectati cu ceilati membrii ai Comunitatii Romanesti din UK avem paginile de Facebook precum si noua pagina de Twitter (puteti inca accesa vechea pagina de Twitter aici). ne-ar parea bine daca ati da Share si Follow atat pe Facebook sau Twitter cat si pe WhatsApp. succesul nostru este succesul vostru si suntem aici pentru a ajuta cu informatii si raspunsuri pe cei care au nevoie de asa ceva. Aceste informatii sunt gratuite si nu cerem in schimb decat sa ne ajutati sa ajungem la cat mai multi romani daca considerati ca ceea ce am pus pe website este interesant.

Inforomani

Bine ati venit la Info Romani UK-locul tau de intalnire cu Marea Britanie. Daca ai ajuns aici poti sta cateva minute sa afli despre Anglia si cultura ei, viata romanilor in Marea Britanie-informatii despre munca si timpul liber in United Kingdom

Un comentariu face cat 1000 de strangeri de mana

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: