Cum isi face Politia Romana datoria?

Am urmarit de curand o emisiune despre Politia Romana si cum isi face aceasta datoria. Parerile erau impartite, unii ca-si face datoria altii ca nu-si face datoria. Traind in Anglia si vazand cum actioneaza politia britanica in diferite circumstante nu se poate sa nu vezi diferentele.

In Romania Politia e undeva intre a fi si a nu fi. Pe de o parte partinitoare cu cei cu masini peste 2500 cc. pe de alta parte neinduratoare cu posesorii de Logan-uri si fara pile.

Am fost siderat sa vad imagini in care o soferita a sfidat pur si simplu pe ofiterii de Politie si aproape i-a trantit pe jos cu masina cand acestia au incercat sa o legitimeze.

Nu mai vreau sa spun ca aceste imagini ar starni poate rasul in Anglia. Sunt sigur ca daca as arata asemenea imagini politiei britanice ar zice ca sunt trucaje. Nu ar crede ca un sofer cand ii se cere sa se legitimeze se suie in masina si pur si simplu pleaca.  Imaginile de mai jos cred ca sunt edificatoare despre cum reactioneaza o forta de politie profesionista.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.