Cum puteti fi la curent cu cele mai noi si interesante articole pe NRUK

Poate azi esti ocupat sau poate ai uitat sa intri pe Info Romani in UK azi. Dar stii ca te intereseaza ce scriem aici si in multitudinea de articole ai pierdut chiar acel articol care te-ar fi interesat personal. Poate scriem despre piata muncii sau despre familia ta, poate topicul zilei este despre cum sa-ti cumperi o casa in UK sau poate despre o problema legata de masina ta.

Sa pierzi un articol interesant este simplu. Numai ca nu trebuie sa fie asa. Poti sa te inscrii in lista de email si odata ce am publicat un articol nou vei fi instiintat automat pe email. E simplu si e convenabil Daca nu esti interesat de articol pur si simplu stergi emailul de la noi. Daca in schimb esti interesat atunci ai deja link-ul la articol si va ramane si in Imbox-ul tau deci vei putea sa-l gasesti cu usurinta mai tarziu.

Cum ma inscriu sa primesc actualizari pe email?

Nimic mai simplu. Ati observat coltul din dreapta sus unde scrie “ABONEAZA-TE LA NRUK” ?

Cum ma abonez la NRUK

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa dumneavoastra de email si apoi apasti pe butonul “Go”. O fereastra se va deschide si te va intreba adresa ta de email. Introdu adresa de email si apoi intra in Inbox-ul adresei de email pentru a confirma inscrierea la lista de actualizari.

Asta e tot, job done. Odata inscris vei primi un mesaj de fiecare data cand un nou articol va fi publicat.

Simplu, nu-i asa?

PS. De asemenea cand faceti un comentariu aveti posibilitatea de a va inscrie la fluxul de actualizari. Cand cineva comenteaza pe subiect vei fi instiintat ca s-a postat un nou comentariu. Asa poti afla in timp real cand cineva si-a dat cu parerea, parere care poate fi de ajutor daca urmaresti topicul. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi casuta care spune “Vreau sa fiu notificat daca apare un comentariu nou”.


 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.