Fratilor nostri romani multumiri

Am fost uimiti sa vedem cate urari de La Multi Ani Info Romani in UK a primit din partea fanilor nostri de pe Facebook. Nu stiu daca sa-i numim fani ca doar nu suntem echipa de fotbal dar ii putem sigur numi niste buni romani si preiteeni pentru ca nu au uitat sa ne ureze de ziua noastra aici la Info Romani in UK.

Multi vin si zic ca romanii sunt asa si pe dincolo, ca in Romania nu este eficienta, ca in Romania se traieste prost sau ca romanii nu sunt politicosi. Iata ca romanii sunt politicosi si asta nu face decat sa ne bucure. Un Buna Ziua sau La Multi Ani cuiva necunoscut nu dauneaza nimanui si noi suntem poate necunoscuti, noi cei de la redactia Info Romani in UK celor care ne-au urat in numar asa mare pe Facebook.

Dar de ce romanii din UK si nu numai ne baga in seama? Sa fie poate pentru ca am ales sa-i ajutam cu informatii la zi despre Marea Britanie, viata si munca in Anglia si cu alte informatii in legatura cu diaspora romaneasca din Anglia? Sau poate pentru ca si noi suntem romani si ei sunt romani si romanii simt nevoia sa fie uniti in diaspora? Da, s-ar putea ca unii dintre dumneavoastra sa nu fie de acord cu ce zic aici. Impresia generala este ca romanii nu sunt uniti dar oare putem noi sa schimbam aceasta impresie? Noi credem ca da.

Tuturor celor care ne-au urat La Multi Ani le multumim si-i invitam sa ramana aproape de Info Romani in UK si de informatiile pe care le oferim cu drag comunitatii romanesti din Marea Britanie.

One comment

  1. salut tuturor!am ninr- ul si sunt self employed a m cscs card – ul si am lucrat o perioada in constructii la curateni.nu e tocmai job-ul pe care il visam cand am venit aici dar de nevoie…am un an si ceva in uk as putea aplica pentru blue card deja?pt mine e singura sansa reala de a mi gasi un job mai bun si stabil pt ca ofer te am avut dar necesita work permit-ul.am doi copii scolari si sunt single parent.macar pt ei pot obtine ceva? VA rOG CINE SE PRICEPE SA -MI DEA UN RASPUNS PE EMAIL .VA MULTUMESC!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.