Holograme in loc de personal pe aeroportul din Manchester

Pentru a reduce personalul pentru controalele de securitate, pe aeroportul din Manchester pasagerii nu vor mai fi intampinati de oameni, ci de holograme. Masura va intra in vigoare de saptamana viitoare.

Imaginile angajatilor de pe aeroport au fost create cu ajutorul companiei Musion, fiind folosita aceeasi tehnologie utilizata in industria muzicala de trupe precum Gorillaz, potrivit Sky News.

Noua tehnologie a fost testata intr-unul dintre terminalele aeroportului, aici pasagerii fiind intampinati de hologramele angajatilor John Walsh si Julie Capper.

Hologramele ii vor saluta pe calatori inainte de a intra in zona de control, explicandu-le ca nu au voie cu lichide la bordul avionului si amintindu-le de biletele de imbarcare.

Hologramele sunt pregatite cu atentie pentru a pastra o transparenta maxima. Acestea sunt atat de reale si convingatore, incat pasagerii, cand isi vor prezenta pasapoartele, vor crede ca vamesii sunt de fapt oameni…citeste stirea intreaga pe Ziare.com

Inforomani

Bine ati venit la Info Romani UK-locul tau de intalnire cu Marea Britanie. Daca ai ajuns aici poti sta cateva minute sa afli despre Anglia si cultura ei, viata romanilor in Marea Britanie-informatii despre munca si timpul liber in United Kingdom

Un comentariu face cat 1000 de strangeri de mana

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: