Image of Nigel Farage

Nigel Farage ii ataca din nou pe cetatenii Romani din UK

Un nou atac la adresa cetatenilor romani din UK din partea liderului UK Independence Party, Nigel Farage. Acesta a afirmat ca ar fi ingrijorat daca ar avea vecini un grup de romani. Comentariile va apartin.

Nigel Farage and the Romanian scare

Nigel Farage, liderul UKIP, face din nou valuri in politica britanica prin comentariul rasist la adresa romanilor din UK. Intr-o emisiune la LBC Radio, Nigel Farage a spus ca daca ai locui in Londra si un grup de romani ti-ar deveni vecin ar trebui sa te ingrijorezi.

“Care ar fi diferenta intre a avea Germani ca vecini sau a avea Romani?” a fost intrebat liderul UKIP de catre gazda emisiunii. “Stiti foarte bine care este.” a raspuns Nigel Farage. “Multi care vin in UK si comit infractiuni au fost impinsi la asa ceva de saracia din tara de origine” a mai adaugat Nigel Farage. Nick Clegg, vice-premierul britanic si liderul Partidului Liberal Democrat aflat la conducere, a spus ca astfel de declaratii nu-si au locul intr-o Anglie moderna. United Kingdom Independence Party al carui lider este Nigel Farage se afla in acest moment in topul preferintelor alegatorlor britanici pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Reactiile romanilor nu s-au lasat asteptate

Portalul de stiri si informatii romanesti din UK, www.romani.co.uk, publica sub titlul Britanicii care au vecini romani, lui Nigel Farage: Sunt minunati, fantastici un articol despre cum percep englezii de rand pe romani; total opus de cum ii prezinta Nigel Farage. Adevarul.ro prezinta un amplu articol si video-ul integral cu comentariul liderului britanic. Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, denunta afirmatiile lui Nigel Farage si face o remarca la faptul ca Londra este o capitala cosmopolita in care traiesc armonios peste 100 de nationalitati. Afirmatiile liderului extremist din Marea Britanie nu fac decat sa inflameze situatia imigratiei si a celor veniti din Europa de Est. Nigel Farage si-a cerut scuze pentru cele afirmate mai sus spunand ca in acea zi a fost obosit.

Farage a spus ca de fapt comentariul sau s-a referit la bandele de infractori romani si nu la romanii care muncesc cinstit in Marea Britanie.

3 Comments

  1. FURT LA FABRICA PIRELLI – 3 ROMÂNI ARESTAȚI

    S-a întâmplat în noaptea de ieri, la stabilimentul Pirelli Tyres din Settimo Torinese: surprinși în timp ce încărcau într-un furgon cabluri de cupru furate, în valoare de circa 1500 euro, trei cetățeni români în vârstă de 32, 30 și 26 de ani au fost reținuți de carabinierii nucleului Vilanova d’Asti. În cursul unei percheziții ulterioare, al domiciliile lor au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte contrafăcute în valoare de 20.000 de euro și piese de schimb pentru bancomate care fuseseră furate unui tehnician în septembrie anul trecut.

  2. Pe strada unde locuiesc suntem foarte multi romani , printre care si englezi .. Insa nu a fost niciodata plangeri din partea lor .. Sa nu mai zic de discutii .. Eu cred ca acest rasist exagereaza .. In loc sa taca o data ca nu mai sunt vremurile ce au fost cand toata lumea fura .. Mai bine ar tine ochii pe .. Care stau pe beneficii ( nu ma refer la romani )
    Si sa ne multimeasca caci si datorita noua economia tarii lui s a ridicat si inca in motiv sa ne multumeasca si de ce nu sa multumim si noi ca noi suntem cei ce muncim dupa ora 4-5 pm sau in weekend uri.. M am saturat sa ii tot citesc commentariile lui Nagel .. Sau cum il cheama ..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.