Oferte de joburi in strainatate sau cum iau romanii teapa pe Internet

Am inceput acum ceva timp sa scrie despre escrocii care iti ofera de munca in Anglia si articolul s-a bucurat de o mare audienta. Peste 200 de comentarii de la romanii din UK si din Romania care vor sa vina in UK. Acestia ne-au indicat faptul ca au primit oferte de munca in strainatate de la diferite persoane care in final s-au dovedit tepe. Va prezentam aici cateva metode de a descoperi pe acesti escroci.

Acest articol reprezinta partea a doua din ciclul intitulat Escrocii care iti gasesc de lucru in Anglia. Datorita numarului mare de comentarii (peste 200 la momentul actual) am decis sa clarificam careva aspecte legate de escorocii care fraieresc romani oferindu-le joburi in strainatate, joburi care nu exista.

Romani in UK oferte de munca in AngliaScriem din nou despre cei care incearca sa pacaleasaca romani pe Interenet oferindu-le joburi in strainatate si cerand bani inainte. De asemenea vom discuta din nou despre asa zisele firme de recrutare online care ofera chipurile joburi foarte bine platite in Marea Britanie sau alte tari din Europa. Pentru ca pe noi ne preocupa aceasta situatie vom discuta despre problemele romanilor din UK sau a celor care vor sa ajunga sa munceasca si sa traiasaca in Marea Britanie.

Intr-un articol anterior intitulat Escrocii care iti gasesc de lucru in Anglia si care s-a bucurat de o mare audienta am explicat cateva lucruri pentru cei care vor sa-si gaseasca un job in strainatate. Am primit multe mesaje de la oameni care au incercat sa gaseasca un job in Anglia si au cautat online sau au fost contactati pe email de diferite persoane, escroci care incercau sa-i usureze de bani.

Cum incearca escrocii sa te fraiereasca online

Citind ce au scris romanii care au fost contactati pentru un job in UK, Franta, Spania, Italia sau Germania sau alta tara europeana am descopreit cateva lucruri in comun:

 • Persoane necunoscute ii contacteaza pe romani oferindu-le joburi in strainatate pentru care nu s-a facut nicio aplicatie. Desi tu NU te-ai interesat de un anumit job primesti un telefon sau un mesaj in care ti se spune ca ai fost selectat pentru un job foarte bine platit.
 • Ofertele de joburi sunt disproportionate in ce priveste salariul si cazarea. Ca sa exemplificam: se ofera joburi de bucatari in Anglia la conditiile si salariul unui inginer sau unui medic in UK. Aceste joburi sunt oferite cu cazare gratuita si salariu foarte mare pe luna. Foarte putin probabil ca aceste oferte sa fie reale.
 • De obicei escrocii incearca sa extraga sume de bani relativ mici la inceput. Ti se indica un cont bancar unde tu trebuie sa trimiti sume de bani de 200-500 RON ca avansuri pentru posibile servicii. Mai mult ca sigur nu vei mai vedea acesti bani inapoi si nici nu vei mai fi contactat de persoana in cauza.
 • Persoanele ce ofera joburi pentru romani in strainatate se recomanda ca fiind reprezentantii unor firme care nu exista. De obicei vin cu nume fictive si cu numere de inregistrare fictive. Cel mai sigur mod ca sa verifici daca sunt reali este sa-i intrebi de un numar de telefon fix (nu incepe cu 079…) sau o adresa de web.
 • Cei care fac ofertele de munca pentru joburi in strainatate folosescu un ton de genul “trebuie sa trimiti bani acum altfel postul se ofera altcuiva”. In 99% dintre cazuri postul nu exista si tu ramani cu buza umflata si cu banii dati altcuiva.

Cum ne pazim de escrocii care ne ofera joburi in strainatate?

O sa intrebati cum putem verifica daca persoana care ne ofera un job este de buna credinta si cum descoperim escrocii? La urma urmei sunt si firme de recrutare serioase; cum ii deosebim pe cei care sunt corecti de cei care vor sa ne fure?

Firme de recrutare din Romania

Pentru cei care zic ca opereaza de pe teritoriul Romaniei trebuie sa ne asiguram ca:

 • sunt inregistrati in Romania ca persoana juridica. Nu va incredeti in firmele de apartament sau amatori. Acestia va vor lua banii si foarte probabil va vor da teapa.
 • au un website si adresa de email de business. Nu prea mai sunt azi firme de recrutare care sa nu aiba un website sau o adresa de email de firma. Adresa de firma inseamna ceva de genul contact@agentie.ro nu gigel@yahoo.com
 • au o prezenta pe Internet de cel putin un an. Poti verifica daca este asa cautand pe Google sau alt motor de cautare si ai sa vezi ce rezultate gasesti despre firma respectiva.
 • au formulare cu antetul firmei care ofera de munca in strainatate.

Cele de mai sus trebuie sa fie minimul pe care o firma de recrutare serioasa din Romania trebuie sa-l aiba. Chiar daca cele de mai sus sunt indeplinite asta NU inseamna ca vei primi jobul de vis de la ei. La urma urmei trebuie sa decizi tu ce vei face. Un sfat al nostru este: nu da bani pana nu stii pentru ce ai platit. Daca nu esti sigur trimite-ne un mesaj via pagina de Contact.

Firme de recrutare din Marea Britanie

 • sunt inregistrati la Companies Houses si au un numar de inregistrare valid (verifica aici). Orice business in UK trebuie sa plateasca taxe si ca sa platesti taxe ca firma trebuie sa fii inregistrat la Companies House
 • au un website si o adresa de email de business
 • au un numar de telefon fix care functioneaza si este alocat celor de la respectiva firma de recrutare

Cum verific o firma daca e inregistrata la Companies House?

Urmeaza acesti simpli pasi:

 1. Intra pe site-ul Companies House http://www.companieshouse.gov.uk/ si mergi ls sectiunea Find Information http://www.companieshouse.gov.uk/toolsToHelp/findCompanyInfo.shtml iar apoi Web Check http://wck2.companieshouse.gov.uk//wcframe?name=accessCompanyInfo (link-urile se pot schimba in timp daca Companies Houses isi actualizeaza site-ul)
 2. Cauti compania dupa Nume sau dupa numarul de inregistrare.
 3. Verifici sa vezi daca numarul de inregistrare dat de cei care te-au contactat corespunde numarului de inregistrare gasit pe pagina Companies House si daca firma nu a fost inchisa.
 4. Daca ai dubii sau nu te descurci lasa un comentariu mai jos.

Sper ca randurile de mai sus sa va puna pe ganduri cand primiti oferte de munca in strainatate pe email. Mare atentie, tepari sunt peste tot.

In partea a 3-a acestei serii in care va avertizam despre escrocii care va ofera de munca in Anglia vom vorbi despre cazuri concrete

160 Comments

 1. Sunt de retinut sfaturile voastre.Va apreciez pentru asta.Dar nu mi-ati raspuns la solicitarea din 12 ianuarie.

  • Buna sunt zidar fulger construiesc case in rosu de la fundatie pina la acoperis inclusiv si acoperisu nu am diploma dar am citva ani de experienta si nu vb prostii pot demonstra practic caut un loc de munca in Marea Britanie daca stie cineva va rog anuntatima sper ca mam adresat unde trebe daca nu va rog recomandatimi ceva serios va multumesc .

 2. Buna,
  am contactat si eu de vreo 5 zile firma MayfairGroup Corporation pe care am gasit-o pe internet, ma interesa un job in Franta , in agricultura. Si mie mi s-a parut ciudat, ca dupa ce le-am trimis CV-ul si mini interviul, mi-au cerut sa achit o taxa de 350 Ron, fara sa imi dea si alte detalii precum compania lor, un numar de telefon sau o adresa de mail de firma. Atunci m-am uitat si eu pe comentarii , si acum sunt absolut sigura ca este o teapa. Nu ma dau banii afar din casa, asa ca nu voi risca. Ce fac institutiile abilitate care ar trebui sa ia masuri cu aceste firme fantoma care inseala oamenii ? De ce nu reusesc sa faca un flagrant si sa ii prinda? Nu se vrea?

 3. mie mi se pare o teapa destul de adaptata.dvs cum vi se pare?

  Buna Ziua
  In primul rind va multumim pentru ca sinteti interesat de acest post de munca Sofer Distributie . Va informam ca Firma PRIZMA LTD.UK.COM va da posibilitatea de a lucra pe teritoriul ANGLIEI SI IRLANDEI ca Distribuitor pentru Firma angajatoare TEC INTERNATIONAL avand disponibile 30 posturi de sofer cat B Comisionul se incaseaza de la Angajator nu se percepe comision de la candidat. CERINTE: experienta minima 3 ani , cunoasterea gps-ului ,orientari Geografice, fara incidente in ultimi 3 ani, rezistenti la stres comportament bun in trafic ,fara antecedente ,dialog de conversatie placut,,,
  BENEFICI:
  Salar 2500 lire in primele 3 luni ,cazare la hotel in functie unde aveti posibilitatea de a parca si poposi ,hrana la alegerea dv, limita cheltueli pe o zi in deplasare cursa este de 45 lire suportata de Angajator (veti primi fiecare sofer un card de urna unde aveti limita de cheltueala pe zi) salariile se platesc in fiecare saptamana ,orele suplimentare se platesc aparte 7 lire pe ora, program normal de munca este de 12 ore pe zi 5 zile pe saptamana, Autoutilitara este dotata cu ultimile optiuni de confort navigator incorporat, Beneficiati de Asigurare de viata gratuit din partea Firmei Angajatoare, Perioada de contract este de minim 1 an ,curs de limba engleza gratuit,telefon mobil,. CHELTUELI: Fiecare candidat sa trimita copie Permis conducere legalizat la Notariat , Recomandare din partea unei Firme unde ati mai lucrat,Cerere de angajare pe care o sa o primiti de la noi, pe care o competati la versiunea ,,re,, Contractul de munca se semneaza in momentu sosiri dumneavoastra in Londra in prezenta asistentului nostru cu sediul in criklewood brodway nr nw2 3up ,,London, tel: 07404774824 Plecarea deplasarea din Romania se face de catre fiecare in parte pe cont propriu pina la adresa de mai sus mentionata, Acte de calatorie C.I sau Pasaport ,Cererea de Angajare si copia Permis legalizata si Recomandarea sa fie trimise inapoi pina pe data de 12 aprilie sa se poata finaliza negocierea dintre INTERMEDIAR si ANGAJATOR plecarea se face dupa 15 zile de la data de 12 aprilie cind se depun actele de angajare, PENTRU CEI CARE NU POT FACE FATA CERINTELOR VA PUTEM VENI IN SPRIJIN CU URMATOARELE: Recomandare in Limba Engleza +Legalizare copie Permis de Conducere+C.V in Engleza+Cerere de Angajare tradusa in Engleza …toate la pretul de 10 lire respectiv 50 ron care se pot depune direct in Contul RO29RZBR0000 0600 1259 3187 deschis la raiffeisen bank la depunere specificati (salari sau servici) Beneficiar Gheorghe Corduneanu Asistentul si corespondetul nostru care se ocupa de actele dv. ATENTIE ,,Aceasta taxa nu este pentru locul de munca este pentru serviciile de finalizare acte angajare , cei care fac singuri actele cerute si le trimit nu mai achita nimic ,,, Cu stima Director Martin CERERE DE ANGAJARE
  Functia ocupata_____________
  Perioada contractului de munca_____
  Salariu de incadrare______________
  CERERE
  Subsemnatul (a)_____________________________________ cu domiciliul stabil in ________________ str_________________________nr._____ bl______ ap____sectorul____ judetul __________________, posesor al buletinului de identitate seria ____nr___________ eliberat de Politia____________ la data de _________________.
  Va rog prin prezenta sa-mi aprobati angajarea in cadrul firmei Dvs. pe un post corespunzator pregatirii.
  Mentionez ca sunt nascut (a) in localitatea________________________ la data de _______________ fiul ( fiica ) lui __________________ si al ______________________.
  Declar pe propria raspundere ca am / nu am un loc permanent de munca.
  Sunt / nu sunt beneficiar al unei pensii de asigurari sociale sau alocatie de sprijin, somaj.
  Ma angajez sa respect prevederile contractului individual de munca, sarcinile din fisa postului si programul de lucru stabilit.
  Semnatura _____________________
  Data____
  Pentru cei care fac actele cu noi atasati chitanta de 50 ron de la Banka raiffaisen

  From: tocmai.ro
  To: prizmalondon@yahoo.com
  Sent: Thursday, April 4, 2013 6:40 AM
  Subject: tocmai.ro: Mesaj anunt – Caut soferi categoria b

  http://www.tocmai.ro/cluj-napoca-caut-soferi-categoria-b-urgent-9572858.html

  buna ziua,ma intereseaza anuntul dvs

  Nota:
  Adresa ta de e-mail nu este vizibila persoanei care te-a contactat pana in momentul in care dai reply. Totodata, mentionam ca echipa tocmai.ro nu poate sti daca adresa de e-mail a expeditorului este corecta.

  Iti multumim,
  Echipa tocmai.ro
  Cel mai mare site de anunturi din Romania

  Acum la TV

  http://youtu.be/t3shsKslYUI

  —————————————————————
  Daca nu vrei sa mai primesti mesaje de la acest utilizator, blocheaza-l prin click aici

  • Salut tuturor. Eu am trimis la anuntul de mai sus si acum astept sa vad ce se intampla. Am sunat si in Anglia la acel numar si mi sa confirmat. Acum nu stiu daca e teapa asta e am pierdut mai mult in viata

 4. Fiti atenti si nu aruncati cu banii pe ceva ce nu stiti ce este. Veniti aici, cititi si informati-va. Daca nu ati gasit informatia, mergeti la pagina de Contact si puneti acolo intrebarea care va ajunge la noi

  • Salutare , sper sa va pot ajuta in vederea obtinerii unui loc de munca in UK .
   Eu am apelat la firma Ruby Red si am fost foarte multumit de ei . Mi-au gasit job si s-au ocupat de toate actele mele necesare acolo inclusiv Yellow Card. In mai putin de o luna eu deja am plecat in Uk .
   Intr-adevar solicita o suma de bani putin cam ridicata dar serviciile sunt pe masura. rubyreduk.com sau rubyred romania .Eu personal am aplicat direct la firma din Uk dar ii puteti contacta si pe cei din romania.
   Nu le fac reclama , e doar o opinie personala si va impartasesc de experieta mea cu ei . Eu stiu de ei pentru ca doi prieteni de ai mei au plecat tot prin ei in Uk anul trecut. O zi buna.

 5. Buna ziua !Doresc sa plec in Aglia ca si home care dar as dori sa plec legal si in sensul acesta am gasit o firma PEARSON ANDERSON dar care apare ca si “limited” insa nu stiu nr lor de inregistrare!Ma puteti ajuta cu vreo informatie?Va multumesc!

 6. Si eu impreuna cu sotul meu ne cautam un loc de munca in UK dar sincer mi-e foarte frica de acesti tapari,sunt foarte multi din pacate……..

  • Buna ziua,

   Am auzit despre domnii de la First Au Pair Agency Brasov (INVEROS) numai lucruri de bine, i-am verificat si sunt inregistrati la ITM Brasov si la Ministerul Muncii.
   Cunosc si mai multe perosne care au fost plasate prin intremediul lor. Se pare ca mai sunt si oameni seriosi in acest domeniu.
   Si eu am de gand sa lucrez in strainatate, asa ca o sa merg tot pe mana dumnealor.

   Georgeta IONESCU
   Bucuresti

 7. Registered Office: 10 Grove Crescent Road Stratford, London,
  E15 1BJ, United Kingdom

  Post Code: E15 1BJ

  Company No: EU 54343852 GB 14

  Phone/ Fax: +44 (0) 208 434 25 09
  aceasta este firma care a spus ca ma angajat si mia luat o groaza de bani va rog ajutatima poate pot sa recuperez ceva din bani dati.Multumesc.

 8. Buna, sunt Alina din PLOIESTI.
  STIE CINEVA DE FIRMA WORK EXPERIENCE?
  AS DORI SA PLEC CA INFIRMIERA ,DAR NU STIU DACA SUNT SERIOSI.
  NU CER COMISION,CHIAR TE AJUTA CU INFORMATII UTILE PRIN TELEFON SA TE INSCRII LA NMC IN UK,DAR AVAND IN VEDERE CATE TEPE SUNT IN ZIUA DE AZI NU STI IN CINE SA MAI AI INCREDERE.
  VA MULTUMESC.

 9. Salut, ma intereseaza sa stiu daca ruby red este o firma serioasa, am aplicat la ei si imi cer o suma de bani ca sa confirm ca sunt om serios.
  As avea nevoie de pareri.

  Multumesc

  • Buna Florin,
   Deoarece si sotul meu a aplicat la ei si este cumva cu un pas mai in urma ta, adica inca nu i s-a solicitat suma , te rugam sa ne spui care sunt ultimele informatii despre situatia ta. Ai reusit sa pleci in UK? Este Ruby Red o firma serioasa sau nu ?
   Apreciez un raspuns din partea ta dar si păreri ale altor persoane care au avut experiente cu aceasta firma.
   Multumesc anticipat,
   Claudia

  • Buna si eu vreau sa plec cu aceasta firma ca si infirmiera ,am platit si taxa de 50 lire ,dar vad anumite pareri nu prea bune ,imi puteti spune daca ati plecat intr.un final cu aceasta firma?

   • Buna Vero,

    Stiu o prietena care a plecat ca infirmieră in UK fara sa plateasca niciun comision însă nu cu firma asta.
    Nu stiu detalii însă te pot ajuta doar cu un nr de tel ca sa te interesezi.
    0724719163
    Sper sa-ti fie de folos.

 10. in ajutorul oamenilor simplu oamenilor simpli, ce nu cunosc legile si vor sa apeleze la serviciile de usurat bani ale acestor agentii dubioase. ma gandesc sa o fac in alt mod, poate prevenim situatii critice. orice om, care apeleaza la aceste servicii ar trebui sa cunoasca anumite aspecte inainte de a semna contractul de mediere. imi permit sa afisez aici 2 legi, legea concurentei neloiale si lista clauzelor abuzive si ilegale. lovitura pe care am primit-o eu este de la Eurostaff Solutions din Brasov. o paguba de aproximativ 1100 lei per total, abuzuri si “furturi” din partea lor.

  Legea privind concurenta neloiala
  Legea 11/1991 cu modificarile si completarile aduse prin legea 298/2001
  aceasta lege o puteti gasi oricand pe internet si o puteti studia, n-o sa mai ocup spatiu cu articolele.

  Lista clauzelor abuzive din contractele comerciale – Foarte Important!
  Sunt considerate clauze abuzive acele prevederi contractuale care:

  a) dau dreptul comerciantului de a modifica unilateral clauzele contractului, fara a avea un motiv intemeiat care sa fie precizat in contract.

  Prevederile acestei litere nu se opun clauzelor in temeiul carora un furnizor de servicii financiare isi rezerva dreptul de a modifica rata dobanzii platibile de catre consumator ori datorata acestuia din urma sau valoarea altor taxe pentru servicii financiare, fara o notificare prealabila, daca exista o motivatie intemeiata, in conditiile in care comerciantul este obligat sa informeze cat mai curand posibil despre aceasta celelalte parti contractante si acestea din urma au libertatea de a rezilia imediat contractul.

  b) obliga consumatorul sa se supuna unor conditii contractuale despre care nu a avut posibilitatea reala sa ia cunostinta la data semnarii contractului;

  c) obliga consumatorul sa isi indeplineasca obligatiile contractuale, chiar si in situatiile in care comerciantul nu si le-a indeplinit pe ale sale;

  d) dau dreptul comerciantului sa prelungeasca automat un contract incheiat pentru o perioada determinata, prin acordul tacit al consumatorului, daca perioada limita la care acesta putea sa isi exprime optiunea a fost insuficienta;

  e) dau dreptul comerciantului sa modifice unilateral, fara acordul consumatorului,
  clauzele privind caracteristicile produselor si serviciilor care urmeaza sa fie furnizate sau termenul de livrare a unui produs ori termenul de executare a unui serviciu;
  f) dau dreptul comerciantului sa constate unilateral conformitatea produselor si serviciilor furnizate cu prevederile contractuale;

  g) dau dreptul exclusiv comerciantului sa interpreteze clauzele contractuale;

  h) restrang sau anuleaza dreptul consumatorului sa pretinda despagubiri in cazurile in care comerciantul nu isi indeplineste obligatiile contractuale;

  i) obliga consumatorul la plata unor sume disproportionat de mari in cazul neindeplinirii obligatiilor contractuale de catre acesta, comparativ cu pagubele suferite de comerciant;

  j) restrang sau interzic dreptul consumatorului de a rezilia contractul, in cazurile in care:
  – comerciantul a modificat unilateral clauzele mentionate la lit. e);
  – comerciantul nu si-a indeplinit obligatiile contractuale;

  k) exclud sau limiteaza raspunderea legala a comerciantului in cazul vatamarii sau decesului consumatorului, ca rezultat al unei actiuni sau omisiuni a comerciantului privind utilizarea produselor si serviciilor;

  l) exclud dreptul consumatorului de a intreprinde o actiune legala sau de a exercita un alt remediu legal, solicitandu-i in acelasi timp rezolvarea disputelor in special prin arbitraj;

  m) permit in mod nejustificat impunerea unor restrictii in administrarea probelor
  evidente de care dispune consumatorul sau solicitarea unor probe care, potrivit legii,
  fac obiectul unei alte parti din contract;
  n) dau dreptul comerciantului sa transfere obligatiile contractuale unei terte
  persoane – agent, mandatar etc., – fara acordul consumatorului, daca acest transfer
  serveste la reducerea garantiilor sau a altor raspunderi fata de consumator;

  o) interzic consumatorului sa compenseze o datorie catre comerciant cu o creanta pe care el ar avea-o asupra comerciantului;

  p) prevad ca pretul produselor este determinat la momentul livrarii sau permit vanzatorilor de produse ori furnizorilor de servicii dreptul de a creste preturile, fara ca, in ambele cazuri, sa acorde consumatorului dreptul de a anula contractul in cazul in care pretul final este prea mare in raport cu pretul convenit la momentul
  incheierii contractului.

  Prevederile acestei litere nu se opun clauzelor de indexare a preturilor, atat timp cat sunt legale, cu conditia ca metoda prin care preturile variaza sa fie descrisa in mod explicit;

  r) permit comerciantului obtinerea unor sume de bani de la consumator, in cazul neexecutarii sau finalizarii contractului de catre acesta din urma, fara a prevedea existenta compensatiilor in suma echivalenta si pentru consumator, in cazul neexecutarii contractului de catre comerciant;

  s) dau dreptul comerciantului sa anuleze contractul in mod unilateral, fara sa prevada acelasi drept si pentru consumator;
  t) dau dreptul comerciantului sa inceteze contractul incheiat pentru o durata nedeterminata fara o notificare prealabila rezonabila, cu exceptia unor motive intemeiate.

  Prevederile acestei litere nu se opun clauzelor prin care furnizorul de servicii financiare isi rezerva dreptul de a dispune in mod unilateral incetarea unui contract incheiat pe o perioada nedeterminata si fara o notificare prealabila in cazul unui motiv intemeiat, cu conditia ca furnizorul sa fie obligat sa informeze imediat celelalte parti contractante.

  Avand cunostinta despre aceste lucruri, cititi contractele de mediere inainte de a le semna si nu va lasati pacaliti de tertipuri ieftine ca trebuiesc semnate repede, pe loc, prin fax imediat ca se termina programul de lucru si altele.. Succes!

 11. Credeti ca se poate gasi un job pt o femeie de 60 de ani in Anglia ? Profesia de baza profesor, traducator, dar ar putea munci ca receptioner hotel, de ex. Multumesc.

 12. buna seara, vreau sa plec la munca in anglia cu firma pearson andreson si vreau sa stiu daca fac bine sau sa renunt….

 13. Salutare!

  Tocmai ce am fost contactat de catre RUBY RED ROMANIA LIMITED in vederea obtinerii unui job in UK. I-am verificat aici si la prima vedere par in regula: http://wck2.companieshouse.gov.uk//compdetails

  Imi cer comision in valoare de 650 de lire: trebuie sa achit 250 in momentul semnarii contractului si 400 dupa incasarea primelor 2 salarii.

  Daca aveti orice informatie concreta despre ei…v-as fi recunoscator. Multumesc.

  • Salut ,si eu am vorbit cu cineva de la firma RUBYRED si mi-au cerut comisionul de 650 lire,va rog daca a plecat cineva cu ei si este firma in regula.Multumesc si astept un raspuns.

 14. Buna ziua ,ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste informatii despre firma de recrutari “Recruitment Uk”,ei sustin ca au contract cu cei de la AM2PM iar costul contractului de mediere este de 150 de euro.Daca a mai plecat cineva cu ei sau aveti vreo informatie ca sunt seriosi mi-ar fii de mare ajutor

  • Buna Mihaela… te rog sa-mi spui daca ai plecat pana la urma cu recruitment uk in anglia sa vad daca sunt seriosi. astept un mesaj

  • Din Martie 2015 si pana astazi nu a plecat nimeni prin agentia lor. Poate in urmatoarele luni, desi am foarte mari dubii. Au postat anunturi de recrutare pe site-urile de profil aproape in fiecare luna, cu sute de aplicanti. Banuiesc ca e o afacere extrem de infloritoare care in mod sigur se va opri cand va interveni procuratura in urma sesizarilor facute de cei tepuiti. Dar probabil ca va fi cam tarziu atunci, pentru ca Mr. John (asa-l numesc ei pe patronul firmei) si banii stransi de la tepuiti vor fi disparut prin vreun paradis tropical, iar cei cinci lemings-i de la firma vor ramane sa dea cu subsemnatul pe la politie.

  • Am plecat din Romania prin firma Euroforce people solution ltd.Foarte seriosi.Nu au cerut nici un ban.M-au luat de la aeroport,m-au dus imediat la firma angajatoare si am dat proba,mi-au cautat locuinta.Totul intr-o singura zi.Nu fac minuni dar daca ai nevoie de ajutor sunt f buni.Trebuie sa stii meseria pt care aplici,sa ai bani de cazare si de mincare.Si sa vorbesti putina engleza sa te poti descurca.Succes celor care vor sa caute o viata mai buna.

 15. Am sunat azi la o firma din Timisoara Au-Pair Romanian Institute
  International Work& Studies,deci nu m-au abordat ei,care am vazut in anunt ca ar fi acreditata de Ministerul Muncii. Mi-a zis doamna cu care am vorbit la telefon ceva de un comision,care trebuie sa il dau eu dupa cateva saptamani dupa angajare care ar fi echivalentul unui salariu. Locurile de munca oferite sunt in Anglia,mi-a zis ca eu trebuie sa imi asigur transportul pana la angajator,ca mi se ofera permis de rezidenta care e valabil nu stiu cat timp,cazarea e asigurata de angajator si asigurarea medicala la fel,ca sunt inscrisa la medicul familiei. Si salariul e negociat de firma si interviul are loc pe Skype,angajator si posibila angajata. Mi s-a mai spus ca nu e musai sa am pasaport,dar e recomandat sa-l am. Ce parere aveti domnule sau doamna administrator?

 16. Buna ziua!
  Vad ca nu a raspuns nimeni daca firma de recrutare Ruby Red este serioasa sau nu! Am mai citit pe forumuri si unii spun ca e in regula altii ca iau banii si gata! Sunt total nedumerita….suma de 150 sau 250 de lire nu mi se pare una foarte mare dar nici sa-i arunc pe geam.
  Ma poate lamuri cineva cu o informatie? Mie mi se pare ff dubios ca nu au nici un sediu social in UK, nici numar de fix! Nu-mi inspira deloc incredere!
  Multumesc anticipat celor ce vor raspunde la intrebarea mea!

  • Da subscriu. In functie de CV-ul fiecaruia le gaseste joburile potrivite. Am intalnit si oameni care se cred prea buni pentru anumite joburi sau sunt reticenti dar cei de la Ruby Red isi fac treaba si nu dau tepe. Sotul meu a plecat cu ei si de 7 luni este acolo. Nu umbla câinii cu covrigi in coada nici acolo dar oricum este mai bine decat in tara.
   Asa ca daca stati si plângeti in pumni ca nu va ajuta nimeni sau va e teama sa riscati, nu aveti cum sa reusiti.
   Nu mai ascultati părerilor altor pretentiosi sau ratati care nu au facut fata si fiind acasa acum au devenit formatori de opinii.
   Si noi, atat eu cat si sotul meu, inainte sa dea banii pt comision am intrebat peste tot daca stie cineva de Ruby Red si cum putini au fost care au raspuns, fie de bine fie de rau, am riscat. Ce putea sa se întâmple decat sa pierdem niste bani.
   Si am riscat pe pielea noastra si nici banii nu i-am pierdut si nici in tara nu a ramas. Acum are contract în UK cu nr. Fiscal si tot ce trebuie.
   Sper ca si altii sa aiba curajul de a merge mai departe.
   Claudia

   • Draga mea,
    Am vrea si noi sa plecam in Anglia la munca, eu si sotul meu, eu sunt o femeie optimista care nu se da inapoi de la asemenea incercari , sotul meu este mai pesimist dar il dau pe brazda, as vrea sa stiu daca ne poti ajuta cu o persoana de contact a agentiei cu care a plecat sotul tau ?
    Cu stima si respect, mai ales pt curaj
    Birjaru Alexandra
    0764859490
    alina_berceni2006@yahoo.com

    • Buna Alexandra,

     In primul rand imi pare rau ca iti raspund asa tarziu.
     Iar in al doilea rand ma bucur ca esti o persoana optimistă si sper din tot sufletul sa-i ridici moralul pesimist si sotului tau 🙂
     Legat de rugămintea ta, sotul meu a aplicat direct pe site-ul lor din UK si de acolo a fost contactat. Stiu ca dupa ce a trecut de interviul pe Skype sustinut direct cu angajatorul a mai discutat cu o persoana de aici din fara pentru alte detalii privind semnarea contractului de intermediere. Insa toate tratativele s-au purtat pe mail si destul de repede. Adica interviul a fost cam in jur de 25 Mai 2014 si pe 11 iunie 2014 s-a stabilit că poate sa ajunga direct la angajator in UK. Se putea si mai repede dar nu putea sotul meu deoarece trebuia sa astepte cele 15 zile de la demisie;)

     O intrebare pentru voi: pentru ce functii sunteti interesati sa aplicati?

     Toate cele bune,
     Claudia

 17. Buna seara,
  am primit un mail in care se prezenta managerul de la resurse umane Isupply energy , spunand ca cv-ul meu a fost selectat pt un interviu, atasat la mail in format pdf.
  dupa ce am completat mini interviul primesc job-appointment, drum platit, cazare oferita, salariu 2800 e lire, pt inginer mechanic, semnat jos Rob Gilbert , doar ca semnatura nu semana deloc cu numele, stampila era de la o fundatie ceva, de prin 1869 ( isupply energy s-au fondat in 2012) iar nu exista date concrede, gen telefon, adresa , nr inregistrare firma, website, etc iar emailul dp care am fost contactat e isupplyenergy@outlook.com ceea ce nu e in regula deloc, la ei pe site e alta adresa recruitment@gilmond.com, si ca tot vb de site, nu au oferta de job ca inginer mecanic … nush ce sa mai cred, o sa semnez porcaria aia, I-o trimit, sa vad pana unde se ajunge escrocheria asta si va anunt. stima si aveti grija

  • Salut ! Adrian, George, Cristi am primit si eu aceeasi oferta cu iSupply energy, nu stiu ce sa cred. Zice-ti va rog ce ati facut si voi, daca ati trimis ala semnat si ce s-a intamplat. Si eu unul as inclina sa trimit ala cu o mazgalitura de paint ca semnatura, ma gandesc ca nu vad nimic rau in asta. Va rog raspundeti, multumesc. La Multi Ani !

  • Sunt in aceiasi situatie. Tot in decembrie am aplicat si am primit aceleasi documente. Daca vrei da mi un email la cbugheanu@yahoo.com si vorbim acolo. Eu deja am gasit cred o solutie de verificare si poate primesc raspuns. Deci trimite mail.

  • Buna ai mai primit ceva de la firma asta? Te rog mult sa mai postezi ce ai mai aflat ca am primit si eu un astfel de e-mail.
   Multumesc astept replay

  • Salutari,
   Legat de isupplyenergy@outlook.com, am primit si eu contractul de munca sa-l semnez. Totul a inceput dupa ce am aplicat pe bestjobs.ro la un post vacant de inginer electro.
   Ca sa verific daca oferta de munca e reala sau nu, am trimis un email cu contractul si anuntul de pe bestjobs la adresele recruitment@gilmond.com si info@gilmond.com, si astept raspuns.
   Robert Gildert este o persoana reala si chiar directorul general al ambelor firme, Isupplyenergy si Gilmond Consulting.
   Intrebarea e daca adresa isupplyenergy@outlook.com e cu adevarat asociata celor 2 firme sau este fake.
   Va tin la curent. Numai bine!

   • iSupplyEnergy scam
    Deci…revin cu completari ca sa stie si oamenii ce sa creada. Dupa cele intamplate mi-au dat mail sa ceara bani….era de asteptat. Pentru cazare zic ei, si ca trebuie sa platesc in avans sa imi rezerve locul….gogoasa umpluta. Le-am zis pe fata: fratilor imi miroase a teapa, eu nu trimit niciun ban pana nu am biletele de avion in mana. Mi-au raspuns ca garantia mea este contractul semnat si le-am raspuns la randul meu ca acel contract de 4 pagini nu are nici o valoare, este dubios ca si adresa lor de mail. Am in familie oameni care pleaca cu firme serioase de ceva ani si nu am vazut/auzit de contract sub 20 de pagini…plus ca in contractul asta fantoma lipsesc prea multe.
    Si nu au mai raspuns. Presupun ca se intelege. Am vorbit si cu baiatul de mai sus la telefon, Cristi, lui i-au cerut bani pentru permis de munca. Se pare ca fiecaruia ii cere bani pentru ceva, cert e ca acolo se ajunge. Sfatul meu: cainii cu covrigi in coada nu vin la romani. Era prea simplu totul ca sa fie adevarat. Convingeti-va si voi daca aveti curiozitatea, mai devreme sau mai tarziu or sa va cearea bani pentru ceva.
    Sa fiti sanatosi!

   • Si inca ceva: niciodata o firma care vrea sa te ia nu o sa iti ceara bani. O sa iti ceara analize medicale, cazier, certificat de casatorie etc…dar niciodata bani.

    • Subscriu la ce a scris CatalinB.
     Mie mi-au cerut chiria in avans pe 2 luni, cca 900 lire, sa le-o trimit prin MoneyGram, chiar daca le-am zis ca voi suporta pe cont propriu cazarea. In plus, in “contractul” de 4 pagini scrie ca la sosirea in UK se ofera un ajutor financiar pt relocare.
     De la cele 2 adrese @gilmond.com n-am primit, insa, nici un raspuns.
     Numai bine!

 18. Buna seara ! Stie cineva despre firma Maraly ? Am aplicat pt un job de care assistant si m-au sunat a doua ziua si mi-au cerut un comision de 1950 lei.Au spus ca 300 lei trebuie sa platesc inainte sa se apuce sa imi caute un post si restul la semnarea contractului. Mi se pare cam mult dar au zis ca ei nu mai iau comisioane de la angajatori ca s-a dus lumea la munca au stat 2 luni si si-au cautat altceva…

 19. Buna seara ! Va rog mult daca stie cineva ceva despre firma Pcq Recruitment sa imi spuna si mie, imi tot trimit mail-uri sa accept interviul in engleza (am sustinut un interviu pe skype in romana momentan,totul pare ok ),vreau sa stiu daca sunt seriosi,ei spun ca nu cer nici un comision dar…

 20. Nu inteleg cum pot sa ceara comisioane pentru care assistant…eu am aplicat direct la o firma din UK, nu o sa dau nume ca sa nu zica nimeni ca fac reclama sau mai stiu eu ce.
  Povestea e asa:
  – Gasit firma pe bestjobs.ro culmea, am incercat sa aplic, nu puteam trimite CV-ul la ei ci eram redirectionat pe site-ul lor din UK. Completat forumulare de pe site.
  – Dupa 2 zile am primit un telefon de pe un nr. de UK de la o doamna foarte draguta cu care am avut un preinterviu telefonic. Doamna a fost incantata si mi-a spus sa astept cateva zile si voi primi un email de programare a interviului pe Skype.
  – A doua zi aveam deja mail-ul cu programarea plus o groaza de explicatii, documentatie despre job in sine, despre persoanele de care voi avea grija, etc. Mail-ul nu a venit de la “gigelbo$$@yahoo.com” ci de la o adresa de tip recruitment@numefirma.co.uk (domeniul corespunde cu site-ul), bineinteles semnat cu nume si prenume, numar de telefon, adresa Skype, adresa sediu.
  – Pe 30 Decembrie interviul pe Skype, foarte relaxat, intrebari normale, se vedea foarte clar in spatele doamnei cu care am sustinut interviul ca este un birou intr-un spatiu destul de mare, deci firma nu “firma de apartament”.
  Doamna incantata, eu la fel, “batut palma” sa ma prezint pe 19 Ianuarie in UK la training-ul ce va dura 5 zile. Dupa training semnat contract de munca legal (adica luat NINO, cont bancar, etc), in 3-4 zile direct la Job.

  Acum costurile:
  – comision agentie recrutare : ZERO lire!!
  – alte comisioane ascune: ZERO lire!!!
  – training-ul si diploma NVQ: ZERO lire!! (doar in conditiile in care plec mai devreme de 6 luni mi se opresc 300 lire). Deci firma iti plateste si NVQ-ul (calificarea).

  Singurul lucru pe care trebuie sa il platesc este biletul de avion din care imi vor restitui 60 de lire dupa 6 luni. Din primul salariu mi se vor opri 61 lire pentru police check, bani care imi vor fi returnati dupa 6 luni.
  Deci se poate si fara tepe si comisioane luate doar de dragul de jecmanii Romanii care cauta un trai mai bun in Anglia. Sa profiti de disperearea unui om mi se pare absolut jenant, inuman si scabros…cum Dumnezeu sa ceri bani – si observ in unele cazuri sume de genul 500-1000 lire – unui om care isi cauta de munca, tocmai pentru ca nu are bani?! Ok, as fi de acord sa ceara sume simbolice: 50, 100, 150 RON, nu ar fi totusi un capat de tara pentru nimeni, dar sa ceri cu miile de lire nu mi se pare ok. Chiar si in eventualitatea ca vor gasi un job tot mi se pare mult.
  Parerea mea personala, dupa experienta de mai sus, e sa va feriti de cei care cer comisioane, mai ales pentru munca de Care Assistant, sunt nenumarate agentii in Anglia care recruteaza fara acele comisioane exorbitante si culmea, te si califica.

 21. Deci va pot spune ca Vineri am semnat contractul de munca. 🙂 Happy-happy-joy-joy! Am facut programare pentru cont bancar, urmeaza Nino si sunt 100% legal.

  • Buna Marian am aplicat si eu la o firma din Brasov, nu dau nume, dar mi s_au cam trezit suspiciuni…cer comision chiar daca o sa-l dai din salariu…dar nu mi se pare chiar normal ca exista riscul ca atunci cand ajungi acolo, sa dai de altceva, nu ai nici o siguranta…firma exista, inregistrata la registrul comertului..se da chitanta, factura fiscala si totusi multi spun ca e teapa…as vrea si eu numele firmei din Anglia poate ma ajuta cu ceva in viitor…multumesc frumos

 22. Buna Claudia,

  Nu stiu daca e ok sa fac asta, daca vrei lasa-mi o adresa de mail si iti scriu cu drag. Cei de mai sus pot confirma ca nu e teapa sau ceva de genul.

  Marian

 23. Buna ziua.Am gasit si eu un job pe internet si suna tentant.Asa ca am mers in Timisoara pentru a plati taxele costurilor aferente demersurilor.Pe contract spune ca ar trebui sa plec la 10 zile de la intocmirea contractului, dar maine ar fi trebuit sa plec,iar dupa spusele lor ar fi trebuit sa ma anunte cu 3 zile inainte de plecare ca sa ma pot pregati..chestia este ca imi da oleaca de gandit.Firma din Anglia se numeste Storeman Limited si am cautat informatii despre aceasta firma dar nimic care sa ma fac sa cred ca este ceva adevarat.Va rog sa ma ajutati si sa stiu daca mam inselat in privinta asta.Nu este vorba de banii pierduti dar am si eu vise ca orice om si nevoie de bani ca tot romanul.Astept e-mail.O zi buna.

 24. bai spuneti-mi frate si mie un site din Uk , dar sa fie gratuit ca celelalte site-uri sunt teapa, doar 7 zile sunt gratuite.

 25. Buna ziua
  As dori si eu o parere despre firma Sc easy work recruiment srl din sibiu ,am o oferta de munca in depozit legume in zona birmingham, cer o taxa de 560 lei in care este inclus si transportul .
  Va rog sa ma ajutati cine stie ceva de firma asta ,mie sa nu fie tzeapa

  • EU AM FOST DE3 ZILE LA SIBIU LA FIRMA SC RECRUTARE PROFESIONALA EUROPEANA SRL TOT ASA AM PLATIT 54O DE LEI SI ASTEPT BILETUL DE AVION SI CONTRACTUL DE AVION,DE FIRMA TA NAM AUZIT.DACA CINEVA MA POATE AJUTA AI MULTUMESC

 26. buna Marian!
  rescriu deoarece nu mi-am vazut comentariul afisat.
  daca ceea ce spui este adevarat, lasa intr-un comentariu numele site-ului unde tu te-ai inscris….cred ca sunt destul de multi cei care sunt interesati sa plece asa cum ai plecat si u……adica, daca poti sa faci o fapta buna, fa-o!! 😉
  si eventual, daca nu doresti sa-l faci public, pisicutza_kysskiss@yahoo.com este adresa mea…daca doresti si binevoiesti sa-mi lasi un mail ti-as fi recunoscatoare!
  mersi! 🙂

 27. buna ziua, mi s-a oferit un post de ingrijitor batrani prin firma Pearson Anderson.Asdori sa stiu daca e firma serioasa si daca a plecat cineva cu ei. Eu ar trebui sa imi iau biletul de avion pt anglia zilele acestea.

  Multumesc anticipat

   • mi-a zis ceva de 150 de euro consilierea+biletul+bani de cazare+bani pt agentia care gaseste cazare+bani pana la salariu+bani pt transport zilnic+bani pt mancare zilnic….deci….

 28. Am incercat sa plec in anglia la agricultura cu fluerasu ovidiu am incheiat un contract de mediere si contractul de munca mia cerut 18 lire pt viza sezoniera de munca si doua poze. Cand a trebuit sa plec a inchis telefonul. Ce pot sa fac. Unde sa il reclam. I-am luat si copie dupa permisul de condus din anglia

 29. Buna ziua as vrea sa stiu si eu daca anunturile depe olx.ro locurile de munca in anglia sint calabile sau teapa. Astept mesajele. Multumesc

 30. Buna ziua,ce parere aveti despre firma HCL PERMANENT am dat un interviu pe skype cu comisie de la spitalul unde mi-au gasit post(am gasit si firma pe net si am vazut si stafful pe situl spitalului -adica am recunoscut cu cine am dat interviul)dar nu am primit nici un raspuns inca(nici pozitiv,nici negativ).

 31. Buna ziua ce parere aveti despre firma de recrutare HCL PERMANENT am fost sunata si mi-au propus un post de as. medical pt care am dat interviu pe skype.Am verificat firma si exista,am verificat si persoanele cu care am dat interviul si cred ca am recunoscut m-am uitat pe situl spitalului.Au trecut 2 zile de la interviu si nu am primit nici un raspuns nici pozitiv nici negativ.A fost cumva o “gogoasa”?

 32. Buna..am tot urmarit acest site..acum sunt in Anglia am venit prin Hippo Recruitment..mi-au oferit job la fabrica de carne aici..sunt niste oameni f responsabili si tin legatura cu u mereu si va indruma…intrati la ei pe site si convingetiva..

  • Buna, eu recomand Hipporecruitment din Cluj Napoca. Am apelat la ei si pot sa spun ca totul a fost OK. Nu am ce sa le resprosez.
   N-am vrut sa merg prin agenti, dar tot la ei am ajuns….
   Este OK.

 33. si in 2015 naivitatea romanilor nu are margini.o firma serioasa de recrutare nu cere nici un fel de suma de bani de la candidati.cat de disperat trebuie sa fii sa dai bani in avans unei firme care are un amarat de site pe internet si care te convinge printr-un anunt simplu ca iti gaseste de munca.nu mai credeti in mincunile lor cand ca spun ca trebuie sa platiti taxa procesare dosar.si ce proceseaza ei de banii dumneavoastra?nimic,pur si simplu va exploateaza,si multi inca se lasa pacaliti.oamenii acestia se pricep foarte bine la deschiderea unei astfel de firme, stiind ca sistemul din romania este slab,si dureaza pana cand plangerile dumneavoastra vor fi solutionate.cand firma vede ca oamenii s-au prins de teapa data,acesti tepari inchid firma,inchid telefoanele si deschid o alta firma.ganditi-va bine inainte de a da bani in avans oricarei firme de recrutare,indiferent de ce motive va vor spune.

 34. PENTRU CEI CARE VOR SA PLECE IN ANGLIA LA MUNCA
  Eu sint de un an aici ca si care assistant, am plecat cu FRONTERA, sint foarte seriosi, nu cer comision, nu dau tzeapa.
  Daca vreti mai multe informatii emailul meu este ringsolomon@gmail.com

  • Zoe,de cat timp esti in UK ?ma intereseaza si pe mine un job de care assistant.Cum putem lua legatura ?
   Multumesc

 35. Buna tuturor
  A plecat cineva in UK prin firma Pearson Anderson ?poate cineva sa-mi spuna daca sunt seriosi sau nu?
  Multumesc

  • buna carmen ai plecat in UK cu firma Pearson Anderson ? sunt serios ? si eu trebuie sa ajung dar nu stiu ce sa fac

 36. Buna. Va rog f mult daca cunoasteti aceasta firma http://www.bluerockcare.co.uk/ si daca sunt inregistrati legal si daca sunt seriosi? Astept un raspuns urgent. Va multumesc anticipat. P.S Pt ca vor un comision de 600 lire. O cunostinta de-a mea a fost acolo 9 zile si a alocat-o la un azil sa lucreze si avea de parcurs pe jos 6 km dus intors pana la o locuinta insalubra pt care percepea chirie de 250 lire pe luna. Aceasta persoana a vrut sa comunice cu ei dar nu au raspuns la tel si s-a intors de urgenta in tara ca nu era posibil sa accepte asa ceva. Ar dori sa lucreze in UK la o alta companie si vrea sa stie daca are piedici cu prima firma. Multumesc anticipat.

  • SC Recrutare Profesionala Europeana SRL AM CONTRACT CU EI SI ASTEPT SA-MI TRIMITA TICKETELE DE AVION SI CONTRACTUL INDIVIDUAL,AM PLATIT 54O DE LEI DE CACIULA,SPER SA NU FIU INSELAT,FIRMA ESTE DIN SIBIU

 37. Marian, am rugamintea sa imi trimiti si mie informatii despre angajatorul de care assistant la: ileana_ion@yahoo.com. Sunt din Bucuresti si daca ai bunavointa sa imi lasi adresa de e-mail, sau telefon, te pot contacta eu.

 38. Va salut,
  Cum este, totusi, cu Ruby Red Staff? Sunt de incredere sau nu? A plecat careva cu ei? Ce sume v-au cerut, daca au cerut? Multumesc.

 39. Pearson Anderson recrutează personal medical M/F (asistenți medicali/ingrijitori bătrâni ) pentru un client important din Anglia.

  Localizare: Anglia

  Salarizare/ora: infirmieri £7 – £8,00 (brut)

  Asistente £15 – £18,00 (brut)

  Program de muncă: full-time (37,5 ore/săptamână) cu opțiunea de ore suplimentare.

  NU PERCEPE TAXE SAU COMISIOANE!

  Costurile dvs:

  – bilet de avion

  – bani de buzunar (minim 400GBP)

  Nota!

  Cu siguranta decizia de a pleca nu este una usoara si tocmai de aceasta va stam la dispozitie pentru orice intrebari aveti. Tot pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa lucreze in Anglia, agentia noastra NU PERCEPE TAXE SAU COMISIOANE! Cu o experienta de 10 ani in recrutare pe piata din Romania, ne selectam cu atentie partenerii externi.

  Pentru a aplica trimiteti CV-ul la adresa alexandra.sava@pearsonanderson.co.uk – veti fi contactat pentru a sustine un prim interviu cu un consultant Pearson Anderson, pentru a primi mai multe detalii despre locul de munca si pentru evaluarea datelor din CV si a nivelui de limba Engleza.

  Vor fi acceptati si vor primi toate detaliile doar candidatii care indeplinesc conditiile minime de eligibilitate.

 40. Sunt mai multe persoane pe Facebook care ofera locuri de munca. Costi Flr spre exemplu ofera locuri de munca in restaurante chinezesti, el a zis ca nu cere comision ci un alt chinez cere 300 de lire, retrage automat cate 100 din primele salarii. Ion Grigorescu posteaza foarte multe locuri de munca, nu am vorbit personal cu el, dar pe langa ofertele de munca zice ca poate face rost si de carduri sau autorizatii care trebuiesc acolo (electrician, sudor etc). Pot avea incredere in ei daca imi ofera un loc de munca? Sunt sunat in mod constant de un tip vari balazs ( am dat interviu cu el pe skipe, l-am vazut, era intr-o camera f mare, despartit de pereti falsi, si in momentul interviului se mai auzea o femeie cu accent) Imi ofera job-uri in depozite, nu cere comisioane dar zice ca landlordul cere chiria pe 1 luna, adica 300 de lire. firma se numeste THE BEST CONNECTION. MULTUMESC DE AJUTOR.

 41. Buna ziua am vorbit cu o firma se numeste test trading este din brasov si nu cere comision nu cere bani inainte doar cand ajungem la aeroport o sa ne ia de acolo si ne ducem la cazare dar acolo trebuie sa platim chiria 310 lire dar nu platim dinainte astept raspuns

 42. cine imi poate da ceva informatii despre firma BRAINS CONSULTING SRL din TIMISOARA?au o oferta de angajare pt.asistenti medicali generalisti pt .ANGLIA care ma intereseaza,iar urmatorul interviu este acum f.repede pe data de 7 martie,iar urmatorul pe 11 aprilie,dar nu stiu ce sa fac,daca sa ii contactez si sa le trimit C.V.-ul sau nu!oferta pare foarte buna si suna tentant,dar nu stiu ce sa fac!pe net exista informatii despre ei ca firma,mai au si alte oferte de angajare pt.barbati pt.olanda,germania si suedia,pt.diferite meserii,dar nu apare nimic concret nici macar pe pagina lor de pe facebook!iar cand le-am trimis mesaj pe facebook nici macar n-au catadicsit sa raspunda,ba au si sters toate mesajele postate acolo de cei interesati de oferte!ce sa cred si ce sa inteleg?va rog mult pe voi cei care lucrati acolo,daca stiti ceva despre aceasta firma sau auziti ceva despre cineva care a venit acolo prin aceasta firma sa imi dati un raspuns!va multumesc anticipat!

 43. A plecat cineva cu Work Experience Limited din Baia Mare in Norvegia , pe post de asistent medical? Sau pe orice alt post. Vreau sa stiu daca sunt seriosi. Nu percep comisioane, dar refuza sa dea numele angajatorului din Norvegia. Spun ca sunt firma de recrutare, dar ca distribuie personal direct la azile . Fără intermediar.

 44. Stiti cumva ceva de o firma INVEST din Sibiu?Trimite la o fabrica de bere in Anglia(Laura Anghelescu).Cere 650 de roni.

 45. Buna dragi romani,

  Cautand online un job am dat peste mai multe anunturi ce pareau veridice la descriere,dar ca date de contact erau trecute nr de mobil. Nu se specifica faptul ca nu iau comision,nimic legat de numele firmei de recrutare sau al angajatorului strain. Am sunat,mi-au spus ca sunt de la CENTRUL DE RECRUTARE EUROPEANA SIBIU, si ca se percepe taxa de dosar de 640 ron,plus o serie de documente ce trebuie aduse.banii nu se puteau trimite in cont,decat sa te duci personal.adresa oferita e adresa pensiunii Lion,urma ca dupa ce ajungi acolo sate ghideze telefonic spre sediu. Cand i-am sunat pe alt nr mi-a raspuns o doamna recalcitranta care m-a injurat dupa ce am intrebat-o ce rost are sa mai spun de unde sunt?sunasem doar informativ. Ati auzit ceva de ei?eu nu mai tin legatura cu asa ceva,doar vroiam sa stiu daca a venit cineva prin ei. Multumesc

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.