Romanii se inghesuie sa plateasca impozite in Bulgaria

Tot mai multi cetateni romani isi inscriu firmele in Bulgaria pentru a plati taxe mai mici anunta agentia bulgara de taxe si impozite citata de Novinite.com.

Spre deosebire de Grecia si Romania, Bulgaria a mentinut nivelul de taxe si impozite la valorile de dinainte de recesiune. Acest lucru face ca tara vecina de la sud de Dunare sa para foarte atractiva pentru afaceristii romani. Multi romani isi inscriu acum firmele in orasul Ruse, la doar o aruncatura de bat peste Dunare de orasul Giurgiu.

Romanii isi inmatriculeaza masina in Bulgaria

De asemenea romanii s-au orientat spre Bulgaria pentru inregistrarea masinilor proprietate personala. Din cauza taxelor mari la inscriere a autoturismelor de import in Romania cetatenii romani au ales Bulgaria ca loc de rezidenta in actele masinii. Cum masinile inscrise in Bulgaria pot fi conduse perfect legal in Romania afacerea a devenit foarte profitabila. Tot mai multe site-uri pe Internet ofera inscrierea masinii dumneavoastra in Bulgaria.

Turismul bulgaresc bate turismul romanesc

Cel putin la capitolul “mare, soare si caldura” Bulgaria vine pe primul loc in ce priveste familiile romanesti cu 1-2 copii si venituri medii. In general familiile tinere cu unul sau doi copii prefera Bulgaria Romaniei din cauza serviciilor mai bune si ofertelor all-inclussive.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.