Articole diverse despre viata si activitatea noastra ca romani in UK, articole pe diverse teme ale societatii

Transfer de bani in Romania cu Wise

Informații romani in UK
Transferul de bani ieftin si rapid in Romania cu Wise. Cum poti trimite bani in Romania cu un comision foarte mic si evitand taxele inter-bancare. Info Romani in UK va prezinta un serviciu modern si ieftin de a trimite bani in Romania si in Europa.

Brexit: implicatii pentru cetatenii romani in UK

BREXIT: afla cum te afecteaza iesirea Marii Britanii din Uniunea europeana daca esti roman in UK. Exista motive de ingrijorare ca urmare a acestei schimbari majore in statutul UK? Afla citind acest articol si comentariile cititorilor.

Cum inchiriez locuinta in UK

Vrei sa inchiriezi locuinta in Anglia? Nu conteaza ca e Londra sau Manchester, aceste sfaturi iti pot salva 100's de Lire sterline cand te muti in chirie si cand trebuie sa iti primesti depozitul inapoi. Orice comentarii sunt binevenite.

Oferte de joburi in strainatate sau cum iau romanii teapa pe Internet

Am inceput acum ceva timp sa scrie despre escrocii care iti ofera de munca in Anglia si articolul s-a bucurat de o mare audienta. Peste 200 de comentarii de la romanii din UK si din Romania care vor sa vina in UK. Acestia ne-au indicat faptul ca au primit oferte de munca in strainatate de la diferite persoane care in final s-au dovedit tepe. Va prezentam aici cateva metode de a descoperi pe acesti escroci.

Romanii in UK in 2012

Anul 2012 a inceput sub auspicii nu foarte bune pentru romanii din Anglia. Restrictiile la munca in Marea Britanie vor fi mentinute si in 2012 si 2013 urmand a fi ridicate in 2014 asta daca nu se va mai gasi…