Informații romani in UK

Transfer de bani in Romania cu Wise

Transferul de bani ieftin si rapid in Romania cu Wise. Cum poti trimite bani in Romania cu un comision foarte mic si evitand taxele inter-bancare. Info Romani in UK va prezinta un serviciu modern si ieftin de a trimite bani in Romania si in Europa.

Transferul de bani in Romania este una dintre problemele cu care vin in contact cetatenii romani din UK si nu numai cand vor sa trimita bani in tara. Sa trimiti bani in Romania nu este dificil dar comisioanele cerute de servicii ca MoneyGram sau Western Union sunt relativ ridicate costand milioane anual pe cei care vor sa transfere sume de bani in Romania. Aici intra in scena Wise.

Curs de transfer Martie 2022

Ce este Wise?

Dupa cum spune si numele, Wise este un serviciu de transfer ieftin the bani din Anglia in Romania. L-am descoperit de curand cand, dupa ce am platit £5 pentru un transfer de numai £100 cu Moneygram m-am gandit: e prea mare comisionul pentru doar 100 de lire. Nu mai zic ca am trimis bani in Romania si mai de mult, o suma mai mare si comisionul este si mai mare. Asa ca am cautat alternative si Wise este una dintre ele.

De ce este convenabil sa trimiti bani cu Wise?

Comision minim la transferul de bani in Romania

In primul rand comisionul incasat de catre serviciul Wise este o fractiune din cele practicate de banci sau servicii ca Western Union sau Moneygram.

Poti trimite bani in Romania online

Nu trebuie sa te deplasezi la oficiul postal ca sa trimiti bani. Tot ce trebuie este sa ai un calculator sau tableta conectata la Internet si un card bancar. Simplu, nu? Te inregistrezi si apoi poti trimite banii sigur si avantajos din confortul propriei case.

Tracking la transferul de bani

Wise te va tine la curent cu transferul de bani si cand acestia au ajuns in contul destinatarului.

Trimiti sume mari de bani cu comision mic

Unul dintre avantajele transferului de bani cu Wise este si aceea ca poti transfera sigur si cu comision minim sume mari de bani in Romania. Ai nevoie sa cumperi o locuinta si vrei sa transferi cateva zeci de mii de lire sterline intr-un cont bancar din Romania? nimic mai simplu. Comisioanele Wise sunt exceptional de mici spre deosebire de transferurile bancare.

Ce trebuie sa stii inainte de a trimite bani prin Wise

Pe scurt, cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa initieizi un transfer de bani catre Romania:

1) Poti trimite bani numai catre o persoana care are un cont bancar in Romania

Spre deosebire de MoneyGram Wise poate face un transfer numai catre un cont bancar si cu un comision mic.

2) Foloseste numele real

Numele contultui bancar din care faci transferul trebuie sa fie identic cu cel folosit cand te inregistrezi pe Wise.

3) Foloseste detalii de contact corecte

Cand te inregistrezi pe Wise vei fi intrebat de adresa de email si cea adresa postala precum si un numar de telefon. Foloseste numele real pentru ca in caz ca ceva nu merge cum trebuie si trebuie sa dovedesti identitatea va fi dificil daca nu folosesti numele propriu.

4) Nu poti sa trimiti bani cash

Daca ai o suma de bani in numerar nu o poti trimite prin Wise in Romania decat daca faci intai un depozit intr-un cont bancar. Wise poate face transferul de bani dintr-un cont bancar in altul.

Ce spune lumea despre Wise

Gura lumii vorbeste multe dar despre Wise vorbeste de bine.

Wise review pr trustpilot.com

Pe site-ul Trustpilot.com Wise are un rating de 9,6/10 (adica excelent).

Un alt site, Pulse.ng prezinta un articol despre Wise care a captat atentia marelui antreprenor Richard Branson care a decis sa investeasca bani in acest serviciu de transfer bancar modern.

Richard Branson investeste in Wise
foto Pulse.ng – Richard Branson investeste in Wise

Trimite mai multi bani acasa si mai putini la banci! 

Citeste aici o comparatie intre Wise, TransferGo si MoneyGram.

32 Comments

 1. Am incercat sa transfer bani cu transferwise dar dura o saptamana asa ca am transferat cu transfergo cu care a durat o zi comision 1 £

 2. Salut, Eu am descoperit transfercorp.co.uk. Comisionul lor e de £4.99, indiferent de suma pe care o trimiti. Cursul e mult mai bun decat cel de la banca, dar asta o puteti verifica direct la ei pe site si faceti comparatia cu alte site-uri de profil asa cum e cel descris mai sus. In felul acesta stii exact cati bani ar trebui sa primeasca destinatarul.

 3. Da, Mihai, si eu am avut de asteptat mult cu Transferwise. Cand am vazut ca la TransferGo imi garanteaza ca banii ajung a doua zi, m-am dus direct.

 4. Am trimis cu TransferGo. £1 comision si banii ajung a doua zi. Super simplu de folosit, in limba romana. Transferwise asta mi se pare complicat, ia timp si imi ia si 3% din suma depozit. Scrie pe site. Eu sunt f multumit cu transfergo. Click aici pt primul transfer gratis http://bit.ly/tranergo1

 5. Hmm. Si eu tot cu TransferGo trimit. super calitate si la un pret super bun. Astia de la transferwise iau un depozit de 3% (cititi pe site sa va convingeti sa nu ziceti ca vb aiurea). Pe cand astia de la TrnasferGO garanteaza suma la destinatie. Mult mai ok TransferGo din punctul meu de vedere.

 6. Si eu tot transfergo. simplu si rapid. am avut o intrebare ca nu eram sigura pe mine si fetele de la relatii clienti au fost foarte rapide si m-au ajutat. banii au ajuns cum s-a promis. super, ii recomand si eu

 7. Azi am trimis bani ca a crescut in sfarsit lira si am comparat toate aceste servicii. In acest moment nu exista optiune mai buna ca TransferGo. Transfer de ani de zile din UK in RO si pana acum era mai avantajos cu Wise, insa in ultima vreme au devenit mai scumpi iar serviciul celor de la TransferGo e la fel de eficient. Pt transferuri din si catre Europa ii recomand, daca doriti sa beneficiati de primul transfer gratuit, folositi acest link: http://bit.ly/2fXk6MA

 8. Am facut pana acum destul de multe transferuri pentru a testa acest site. Intr-adevar s-a confirmat a fi un tool inteligent si cinstit. Cursul valutar este cel international (la fel cu cel BNR).Am trimis bani in strainatate (Croatia, Anglia, Franta si Roamania) si toate s-au dovedit a fi un succes.
  Asa dar va recomand cu incredere iar primii 550 de lire sunt fara comision: https://transferwise.com/

 9. Un serviciu de rahat ! Mi au luat bani din cont dupa care au vrut sa le trimit dovada de adresa .bineinteles ca le am trimis si asta ! Dupa care mai te tine o perioada sa verifice ! Nu mi se pare normal sa mi ia bani din cont si dupa sa dureze o saptamana verificarile ! Dupa ce am anulat tranzactia dureaza cinci zile sa mi primesc bani inapoi ! Concluzia un mare cacat !

 10. Când faci transferu e normal sa se facă și dovada eu am cont la ei Wise cu card Atașat și nu am avut nici o problema din contra ajung banii mai repede ca Transfer Go in 10 MAX 12 ore din cont Transfer wise in cont România sanb și duminica nu se procesează normal in rest e ok

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.