Viitor de aur Romania are

Elevii din aproape toate liceele trec in aceste zile prin febra BAC-ului. Examenul de Bacalureat este unul dintre cele mai importante in procesul de formare al elevului si ar trebui sa ateste cunostintele tinerilor romani inainte de facultate sau Universitate.

Foto Adevarul

Cu toate acestea sunt multi care incearca sa obtina media nu pe merit ci pe copiat. 

Candidati la BAC prinsi copiind in liceele din Bucuresti 

Mai multi elevi de liceu au fost eliminati, astazi, de la proba scrisa de bacalaureat, dupa ce au fost prinsi incercand sa fraudeze examenul. Inspectoratul Scolar Bucuresti a demarat mai multe verificari in liceele din Capitala, dup? inceperea probei de Limba si Literatura Romana. 

La o ora dup? inceperea examenului, 12 liceeni bucuresteni au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze si au fost prinsi cu fituici. Echipe formate din inspectori au verificat mai multe centre de examen. 

Eliminarea din examen atrage dupa sine, incepand cu acest an, imposibilitatea elevului in cauza de a participa la urmatoarele doua sesiuni de examen. Adica cei care au fost eliminati la aceast? sesiune vor mai putea da examenul in sesiunea de toamna a anului viitor …citeste mai multe aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.