Virginitatea si lesbianismul sunt noile trenduri sexuale in SUA

Virginitatea si lesbianismul sunt noile trenduri sexuale in America conform unui studiu al Centrului de Prevenire si Control al Bolilor din SUA ne informreaza Mail Online. Conform studiului amintit mai sus femeile sunt mai atrase de o relatie amoroasa fata de o persoana de acelasi sex decat barbatii. In ce priveste virginitatea, aproape o treime dintre tinerii americani cu varsta intre 15 si 24 de ani nu au facut sex.

Virginitatea si lesbianismul sunt noile trenduri sexuale in America conform unui studiu al Centrului de Prevenire si Control al Bolilor din SUA ne informreaza Mail Online.

Femeile sunt de doua ori mai atrase de sexul fata de persoane de acelasi gen.

Conform studiului amintit mai sus femeile sunt mai atrase de o relatie amoroasa fata de o persoana de acelasi sex decat barbatii. In ce priveste virginitatea, aproape o treime dintre tinerii americani cu varsta intre 15 si 24 de ani nu au facut sex.

De asemenea frecventa sexului anal a crescut printre populatia tanara din America si jumatate dintre barbatii intervievati au practicat sex anal cel putin odata. Cu toate acestea se considera ca sexul anal prezinta un grad ridicat de pericol datorita in primul rad implicatiilor de natura igienica.

O alta concluzie a sondajului este aceea ca bisexualismul este in crestere. (Bisexual este acel individ care se simte atras atat de persoane de gen opus cat si de persoane de acelasi sex).

Cresterea numarului de tineri virgini s-ar datora in primul rand campaniilor de informare privind bolile cu transmitere sexuala cat si faptului ca tinerii din ziua de azi sunt mai atenti cu alegerea primului partener de sex.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.